Nieuwste lid Comité van Aanbeveling!

Margreet Boersma.JPG

Dr. M.F. (Margreet) Boersma is lector Duurzaam Financieel Management aan de Hanzehogeschool Groningen.

Dr. Margreet Boersma heeft jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemingen en organisaties op het terrein van bedrijfsvoering en financieel-strategische vraagstukken. Onder andere als consultant bij PriceWaterhouseCoopers en als adviseur financiën en bedrijfsvoering bij Koninklijke Visio. Dit doet zij vanuit het perspectief dat een organisatie langer bestaat, als ze niet puur en alleen winstmaximalisatie tot doel heeft, maar door de eigenaar wordt gezien als een gemeenschap van mensen die betekenisvolle activiteiten met elkaar uitvoeren.

Sinds 1 september 2012 is Margreet Boersma lector Duurzaam Financieel Management aan de Hanzehogeschool Groningen. Belangrijkste doelstelling en leeropdracht van het lectoraat is het ontwikkelen van nieuwe kennis met betrekking tot duurzaam financieel management in het middenbedrijf van Noord-Nederland om daarmee zowel bestaande als nieuwe ondernemers te ondersteunen in hun ondernemerschap. Concreet onderzoekt het lectoraat hoe en waar ethisch, maatschappelijk verantwoord denken een conditie kan worden voor ons (zakelijk) handelen.

Waarom Stichting Geef Kleur?  ”Stichting Geef Kleur laat zien dat maatschappelijk ondernemen prima te combineren is met economische waardecreatie. Het enthousiasme van beide vrouwen achter ‘Geef Kleur’ maakt dit bedrijf tot een prachtig voorbeeld voor MVO in Noord-Nederland”.

Advertenties