Nieuw lid Comité van Aanbeveling!

Het Comité van Aanbeveling bestaat uit prominente en maatschappelijk betrokken Noorderlingen die achter de doelstellingen van Stichting Geef Kleur staan.

Wij zijn trots om ons nieuwste lid te mogen aankondigen:

Drs. H.A. (Henk) Snapper RA RC is lid van de Raad van Bestuur van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).Drs. H.A. (Henk) Snapper RA RC is lid van de Raad van Bestuur van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

Afgestudeerd als econoom aan de Rijksuniversiteit Groningen, volgde hij diverse postdoctorale opleidingen, onder meer tot registercontroller, milieuaccountant en registeraccountant. In 2007 was de heer Snapper winnaar van de landelijke scriptieprijs van de Vereniging van registercontrollers. Voordat hij in dienst kwam bij het UMCG (2004), was hij acht jaar werkzaam bij Ernst & Young accountants en docent aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool. Daarnaast is Snapper lid van de Raad van Toezicht van het Noord Nederlands Toneel. Sinds 2013 is Snapper toegetreden tot de Raad van Bestuur van het UMCG en is ondermeer verantwoordelijk voor de portefeuille bedrijfsvoering, waaronder ook maatschappelijk verantwoord ondernemen valt.

Waarom Stichting Geef Kleur?  ‘’Stichting Geef Kleur geeft invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen in de Noordelijke regio door samenwerking met diverse private en publieke partijen. Een Stichting die de binding tussen bewoners, consumenten, bedrijfsleven en publieke organisaties in het Noorden versterkt” .

Advertenties